Diskuse

Úpis krví

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jan.krajcir

7. 8. 2011 22:54
Dobré fotky.

Chytře vymyšleno, světlo hraje, technicky jo! Výborná 5260 a hodně dobrá 5794, u ostatních by to možná chtělo trochu víc si vyhrát s kompozicí a hlavně přemýšlet nad tím, které snímky zařadit na blog a jak prezentovat, aby to mělo společně rytmus. Někdy méně je více. Ale to je vaše věc.

Jenže proč si to krucinál tak strašně kazíte tím cukrkandlovým textem? Úplně by stačil jen první odstavec, bez těch dalších plytkých banalit by to bylo o dvě třídy výš! Je to škoda.

0 0
možnosti

šedý vlk

8. 8. 2011 15:38
Re: Dobré fotky.

Fotek možná mohlo být méně, co se týká textu, Fausta mám moc rád, velmi mě oslovuje, rád se o něm zmiňuji, protože na něj hodně myslím. Je to nádherná divadelní hra, ale nejlepší je,  číst si ji.

0 0
možnosti

richardhorak

7. 8. 2011 11:36
Když pozoruji své fotografie ...

... které jste mi kdysi okomentoval (viz odkaz) a dívám se i na ty vaše, tak teda koulím očima. Když kritizujete a poučujete ostatní, měl byste ukázat příklad - to se vám nedaří. ;-D

http://richardhorak.blog.idnes.cz/c/116597/Slepe-rameno-reky-Labe.html

0 0
možnosti

šedý vlk

7. 8. 2011 16:40
Re: Když pozoruji své fotografie ...

Richarde, je bezva, že jste mi zanechal odkaz na svůj blog, už se na něj nepamatuji. Mám rád jak fotky tak i poezii. Váš blog jsem tehdy okomentoval velmi stručně, svůj názor jsem ani trochu nezměnil. Proč? Protože ony veršíky jsou snad psány od srdce, nic proti tomu, chápu to, ale jsou trošku naivní a mělké. Proč považuji Vaše fotky za mizerné? Protože jste ono téma nezvládnul ani technicky, o umělecké stránce ani nemluvím. Nemyslím to nijak špatně, chápu, že záporné hodnocení Vaší práce Vás netěší, ale mazat Vám med okolu pusy nechci.

Mé fotky se Vám nelíbí? To mě mrzí, ale nedá se nic dělat, takový je život ;-).

0 0
možnosti

richardhorak

7. 8. 2011 11:24
***

Radomíre, a vy jste té slečně radil ohledně kompozice? ;-D Nezlobte se.

Ale ty snímky nejsou špatné, to zas ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1370x
Původním i současným povoláním dělník. Milovník fotografie, poezie a červeného vína, rád jezdí na kole.

Seznam rubrik